|
|
| Ceza (Bilgin Özçalkan) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
0671 Admin
Mesaj Sayısı : 708 Yaş : 30 Nerden : İstanbul Takımı : Beşiktaş Memleketi : Kırıkkale Kayıt tarihi : 24/08/07
| Konu: Ceza (Bilgin Özçalkan) Perş. Ağus. 30, 2007 8:59 am | |
| Alaturka Çeşmesi
İcraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz Ancak iticat talebeleri kabulümüz içtimaya hazır olunuz İstişaredeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım Ben ve rapim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar rapte cephe kelimesi kesmekte Kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepnize ferinizi kefeninize dikecek Ekleyecek hepinize gösterecek tersten rapi mesken tuttuk sen uyurken Cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Sol kanattan effyuu pasını verdi kaydım aldı onu çalıma dizdim herkesi tek tek Ayaklarımı kırmaya çalıştılar ben yek başıma yürüdüm hep Tek top oynarım ama bu pek zor bir maç tek başımayım Ben volede vururum bekte sağlam ceza sahasına girdim tekmeyi koydular Hakemden yana zaten ümidim yok çok para gerekir onlar için çokl Ortalıkta topçu çok ve popçu tok ve rock çu yok ve walkie talkie dostluklar b*k kokuyor Neyse golümü atmak için ben yerime geçtim önüme duvar gibi defansı serdiler Ancak ne fayda kaleye döndüm şutumu çektim direkten döndü İkinci pozisyon top gene söndü durdurulamaz atak Söyleyeyim sana bunun sonu şimdiden goldü... Alaturka çeşmesinden içtim en dikenli yoldan ben geçtim kader itti yoksa benmi seçtim Med cezir de dünya keşfettim vakti geldi bahsettiğim herşeyin Herşeyi yoluna koymakmı herşey Menşeği belli olmayan herbirşeyin bir bedeli vardır ah beynim... | |
| | | 0671 Admin
Mesaj Sayısı : 708 Yaş : 30 Nerden : İstanbul Takımı : Beşiktaş Memleketi : Kırıkkale Kayıt tarihi : 24/08/07
| Konu: Geri: Ceza (Bilgin Özçalkan) Perş. Ağus. 30, 2007 9:00 am | |
| Ben Ağlamazken
Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken dert üşüştü Oldu mesken bana dünya zevk ü sefa içinde kaldım her zaman ben Mengenem bu evren her zaman dar her halukarda kara geçtim Her zaman gülen ben oldum asla bakmadım ki arkama ben emri verdim Onlar yaptılar silahla kimde para var anne onunla güldüm Emme mezara girdim öncem akıllandım sandı nafile Ben ağlamazken her sebeple güldüm insanoğlu kardeşim hep ölmüş Her zaman savaş felaket herbir yerde bana ne beşibiryerde olsun isterim Ben hiçte dalmam derde... Ben ağlamazken havada savaşın rüzgarlarımı esiyor acaba Ancak başta söyleyeyim bu sancak devrilmez salıncak koptu Zincirlendi idealizm hep sınırlı kaldı faydasız kararla hep karardı tarlalar Sarayda kaldı naralar değerli oldu mağralar Genç yaşta göz yuman bu yaşama ikinci hak yok Yaş sınırı yok karaca ahmet kapıda bekler rahmet çok Çoğumuz aç ve çoğumuz tok onbinlerce foık ihanet etti ademe Cümle aleme bu rapte isyanım var medcezir var ey ademoğlu nefsimiz köreldi Tospembe bakmadık bu dünyaya ve ecel uykudayken geldi... Resmedil ve resmol kansız rap bu tek yol gördüğüm bu herşey hep rol Varsa yoksa petrol kaybeder her despot underground da yektik hem efekttik Renkli dünyamızda yok güneş kaybettik bu hastalıklar epidemik Mikropsa diplomalı bir program işte problem burada akademik hologram Kaç kilogram edebilir bu progressive deneyler hadi ordan andımızmı vardı Karlı yoldan geçmeyi biz seçmedik bu buzlar eriyecektir elbet Bir gün gelir savaşlar aynı tablolarla ağlatır diken ve gül çok ağlamış bu dünya bahçesinde Dağlanır bu gözler barış yalan savaşsa gerçek savaşma gerzek anlaşmış herkes Dayanmış hançer kafanda mavzer önünde panzer mezarsa mahzen Felaketi bir bilsen istemezdin erken vakit gelir melek alır canı ben ağlamazken... Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken Herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken.. | |
| | | 0671 Admin
| Konu: Geri: Ceza (Bilgin Özçalkan) Perş. Ağus. 30, 2007 9:01 am | |
| Buna Dur Dedi General
Pop denilen hep mini mini mini mini Rock ve rap liberal binin binin binin binin Gerisi hep kapital inin inin Buna dur dedi ceza general
Hadi gel sen bana pasini ver Ve bana soru soracak olan o pis metropol kölesi, babi-ali yalamasi Tertemiz raplerime cevap ver ama sorularsa pis Su penisimi tut bana bak hadi gör beni Benim yaptigim ise saygi hiç ölmedi Ben basa hiç kazak örmedim hiç bölmedim Ve de sizin gibisini ben hiç sevmedim Kalk bi minik micro-fonunu bana da getir Kumpas her yerde sana para getirir Ancak anlamasi da çok zor gelir Zoru basaramayan herkes sanat günesidir
Pop denilen hep mini mini mini mini Rock ve rap liberal binin binin binin binin Gerisi hep kapital inin inin Buna dur dedi ceza general * 2
Düm teka düm tek hadi panik atak hadi hadi Ite kaka pop teneke hop nereye kop da gel hadi top pesinde bos kosmak hos mu sence los odada cop mu kaçmis içine (sor hadi bakalim) Bak burada kim var aklima gelemez Atla gidilen bu yolu tek basima yürüdüm ben Hep mi zor isimiz tekmeleri yedik de geri çekilmedik Tekleme nedir bilmeyiz (bizler) Pinpon topu gibi bir saga bir sola Budalaca bu oyunu oynayan herkese müjde var Hepsine hücre var e bizdeki de mide Bu kadari yenemez sunulan hep hile
Pop denilen hep mini mini mini mini Rock ve rap liberal binin binin binin binin Gerisi hep kapital inin inin Buna dur dedi ceza general | |
| | | 0671 Admin
| Konu: Geri: Ceza (Bilgin Özçalkan) Perş. Ağus. 30, 2007 9:02 am | |
| Feyz Al
Vakit az yada çok, nakit al cebe sok, para var yada Yok, filozof dede korkut'a itekaka sorma kitabı bırak Orda, Bu tarihe lanet olsun, alakok gibi ol holocausta bi son Bana kalsa muson, yağmuru yağsın alevinize sönsün, Savaşınızın şerefi yok şeref o savaşı çoktan terk etti bok Koktu çok. panik atak oldu bu toplumun oğlu ve kızı Gelinim ol Kızımı satamadım ananı getir kaynana kaynadı işini bitir Nasıl olsa sana karı bol. sonu karakol, kanı donmuş bir Karı dul, Mahremiyeti yok mahkemeside mi yok acaba bu işin fişini Çekip işini bitirin yeter, cezası bu raple birazcık Keder, Kimi tezgah açar biri tezgah kurar kimine çamur atar, Yada kalpazan olup okutur o paraları, Kimi rakının dibine vurup önünü göremez, o bir erkek Olur. takım elbise onun üniforması yarın herkesin Delikanlısı, Körfez kan gölü bunu boşver, röntgen daha ağır basabilir Sağduyu yok boşken bile hoşgörü kalmadı, Sen tokken ben tokken, ama çoğumuz açken anadolumuz hoş Hep, kara doluyuda def et, Hadi zehiri sokma karikatürü bu memleketimin ha, kendi Kendimize gülüyoruz acaba neden, Gerilim hat safhalarda, deliren bir toplumdur bence Ufuktaki görülen
Nakarat
Feyz al bu gerçek korkma sakın, ürkme, tırsma, geri dönme Şans var Kim özüne dönüp eleştirebilir boşver, hepinize iyi akşamlar
Bana yazdıklarımın anlamını sormayın yazdıklarım benim Zaten Anlamımı muhafızlarını çek ve mahmuzla vurma gazeteci Kuyumu kazma, hiçim ben niçin rapim var bu sizin için Vede ahını almam hiçbir p in, benim için and için rapin Saklayın dil uzatanıda biçin ve o buçuk abazanın alemi Bitsin Bir öpücük işi bitiremesin o dudağına uçuk, onun kulağına Küpe vede ayık olur Açın gözünüzü dik durun, gözü pek onun, kick vurur ben Coşarım zafere koşarım, akıbetimi boşverin olun siz emin Victoryi yakın bu ilk turu rapin, tepelerin üzerinde pipi Gibi tepin Bak hadi gerimi kelime dağları dolu alma eline silahı Toplum mahvolur mahvet izi farkı varmı marka hepsi farklı Farklı babaları kanlı haklı kafaları kolpa, kastı, astı Bastı Masalına inananı bol.kastı beni bu rol, yordu beni bu yol Olsun varsın ezelden berime kastım, ekşi sözlükte yazıları Kansız yapacak kişi yok, emeğinin içine sıçsın Deli ben olurum akıllı o gidip alsın, koşuyor banane ki lan O geri kalsın Besle karga gibi gözünü oysun, bu gece gelip benim son Sözümü duysun Aileme dostuma selamlar olsun beni savaşa soktular Koşturdum
Nakarat
Feyz al bu gerçek korkma sakın, ürkme, tırsma, geri dönme Şans var Kimi özüne dönüp eleştirebilir boşver, hepinize iyi Akşamlar
Kimseye benim için öl demem, belki derim bana bi buse ver Ama bu sefer çok kızgınım, ben sakinim ben muteber Ey riyakar, ey düzenbaz, en hilekar, hadi bi yaklaş, heryerde Bir isyan vakası var, her derde bir derman bulunamaz Sözüm ona feleğini buldu donla kolu koptu ve gemisi battı Koptu irtibat, tut itibarı var, put gibi tapar ona, firavun Gibi sapar ona Pis herif hadi bana diss yap, bu ne biçim isyan, bu kocaman İstanbulu sana dar edecek olan adamım ben Bu rapler yürekten gelir sen ise kaç. sen benden bende Senden farksız, derken ben senden erken kalktım Bırak benden gelen rap aksın, kalem yazsın sen sus bakiyim Hop! kalem elimde arkada yüküm çok Kaleme saygıyı gösterebilen yok, yazdım hepsini ve savaşa Karşıyım, ama dikkat et evlat, ceza'nın da bir kara listesi Var Mi . gibi yaşayana dar sokaklardan selamlar, kime özüne Dönüp eleştirebilir, boşver hepinize iyi akşamlar
Nakarat: x4 Feyz al bu gerçek korkma sakın, ürkme, tırsma, geri dönme Şans var Kimi özüne dönüp eleştirebilir boşver, hepinize iyi Akşamlar | |
| | | 0671 Admin
| Konu: Geri: Ceza (Bilgin Özçalkan) Perş. Ağus. 30, 2007 9:03 am | |
| Hadi Bize Bağlan
(Nakarat) Hadi şimdi havaya, havaya eller, sallansın kalça ince Beller, makinemiz sağlam ve bize bağlan, rakibimiz yok şu An bunun için dağlan
Kreuzberg city dur, istanbul'a hat kur, korkun eko Fresh'ten, dem gelir, summer cem, killa eyt der gelir 40 Haramiler, ver beatin hakkını, ser kafana taktığını yere Killa işte burada, killa geldi başa bela, killa'nın bir Gözü kanlıdır öbürü kara, ara bazı kaybettiğin şeyleri Birde bulamadın ya para, şimdi zordasın poponda da Koskocaman bir yara, hoplatırız beat i işte böyle türkçe Almanca Ceza, cem, eko, killa tek tabanca, rap hiphop hattı kulak Bunu tattı, vücudu iyice azdır, bas bas bastır, bastır Akşit baba beat i tadım tadım, vurun elleri şak şak ileri Adım Adım, bir bir tek köşe parça parça ekle, biz geleceğe Doğru sen yerinde bekle
Das hier ist die zwei klassengesellschaft, wo du nur durch Hustlen dein geld machst, nutte komm es gibt pain in die Ass, grambrangs komm es gibt zwölf kugeln in dein brain Und es schmerzt, du bist ein typ der nach ner backpfeife Stirbt İch komm mit killa der dein ohr abbeissen wird, moruk und Du bleibst dein ganzes leben praktikant, an meiner arbeit İst nichts ehrenhaftes dran, ich bin der junge mit dem Türkischen remix, und ich weiss in deinen viertel passiert Nichts Ekrem trägt die rolex im mondschein, wir ficken dich in Den po jetzt ist showtime, schon seit jahren macht eko die Hits, gucke in den spielgel den du bist ein waaschechter Pich, ich bin eher der picaldi typ, kack auf juwelier ich Geh noch zu aldi süd, die airmax was ek braucht ich hab Cem noch im schlepptau, und sehe eure pampers i näch Braun, ihr seid für mich nicht mal einen fick wert, das İst köln kalk, kadiköy, x-berg, es gibt leute die man zu Schnell vergisst, aber kennst du einen rapper der auch Zuhälter ist, gefesselt und geknebelt, messer an die Kehle, ich rappe jetzt mit cem killa ceza für die ehre
(Nakarat)
Bebeğim ne istedin, elimi sıkı tut, ekibim sağlam ve de Makine gibide çalışır Kızlar el sallarken erkekler bizimle yarışır, biz nereye Gidersek biranda ortalık karışır, kadıköy kreuzberg, poz Yapma poz ver, kadiköy brembrainx eko killa gaz kesmeden Ceza ve summer cem yükselip bize değ, bu işyerinde yok Grev, sizin için over game, suratsız olanlar bizi görünce Gülerler, shake assciler ve dansözler işi bilirler Kapımızda yazar buraya damsız girilmez, sıcaktan bunalan Gelir ve burada bizimle serinler, gelip bizimle tepişeni Paklarmış teneşir, gelin görümce bırakırlar seni beni Görünce, fenası baban meleşir, kelin parlar ve netleşir Biz yazıp tükenmeyenlerdeniz gerisi tebeşir, vakit Nakitmiş nakit likit canına tak etmiş, aynı senfoniyi Duyan salonu terk etmiş, istanbul çok mu terletmiş, bizi Duymayan erimiş, istanbul, berlin ve köln herkesi de yerle Bir etmiş
Aller anfang ist hart, ich komm langsam in fahrt, und gebe Den nutten jetzt meinen schwanz in den arsch, nein deine Schäbige, gegend ist nicht die westside und deine Freundin ist 14 und nicht geschlechtsreif, du bestellst Dir deine jeans aus dem katalog, ich bin im block und ich Freestyle im baba flow, und bei beef kannst du G-style und Summer holen, ich step auf die bühne hier kommt osama`s Sohn, ja du gehst mit deinem opa zum wirtshaus, und deine Freundin zieht ihr rosanes shirt aus, kanacken ehre ich Halte meinen bruder fest, rheydt west moruk das hier ist Nicht budapest, anabolika, jeder muss erfahrung sammeln İch war jugendtreff du warst mit deinem vater angeln Junge was ist dein arsch schon wert deine frau sitzt im Wald und gibt ein blaskonzert | |
| | | 0671 Admin
| Konu: Geri: Ceza (Bilgin Özçalkan) Perş. Ağus. 30, 2007 9:06 am | |
| Holocaust
Koyduğum nokta belki son Ben bunu bilemem aynı bon Gibi gelir sana belkide ayni ton dibi delik kelimelerimde Aynı fon Kendini bilemez montofon, monoton yeserip hep ayni don Anlatırım ben derdimi yanlız Hey bi mini microfon Şimdi bana bi bakınız haydi, muamelesi kesebilir asi ve de Muhammed ali gibi gelir asi Bana bak beni gör ve de ölüm asi Sesim hep duyulur tepeden bariton Mekânım olabilir her an ozon Yanıma gelenin canına girecektir! hey bi mini microfon
Ma ma ma Bunu ben bunu sen sunu ben bunu sen, gülü ben günü sen Fenomen olacak dolacak her yer menemen kıvamı balçık Gelemem Edemem dostumu göremezsem Düşmanın postunu yere seremezsem Rüzgâr gibi esemezsem Veremezsem kalbimi geri gelemezsem Sen beni bilemedin yüreğimi göremedin, kendini bilemedin Yamacıma gelemedin Amacına varamadın, her yeri karaladın, barışı da yaraladın Acımadan aldın Rüyalara daldın Bal arısı gök karası İstanbul kalem harb okulu'ndan çıktı en baba rap işte Başına darısı Ma mamamamama mamama microfonunu getirsene bana baksana Lak lak etme sakin ha Sen beni dinle kelimelerimi kilometrelerce milimetrik Hesaplarla yazdım ha İhtiyacınız var mı yardıma Hatalı rhymelar, fatalrhymelar çatal olur ha Yatacaktır yere bala banacaktır Kanacaktır, akacaktır Rüzgâr gibi esecektir geri gelecektir ceza etnik bir Sentezdir Bela teknik bir arızadır 3 fazdır kanadı kırıktır Taktik kuşkunun oluşumudur, su yaptığım rap'teki uçurumdur Bak beni gör hami ol Rape göz kulak oldum sende ol ve de holocoust u gören İnsan Ol Ari gibi uç kartal gibi kon ne de sen köle ol ne de ben Patron Rhymelarim can yakabilir aa pardon ya hey bi mini microfon
Simdi bana bi bakiniz haydi, muamelesi kesebilir asi Ve de muhammed ali gibi gelir asi Bana bak beni gör ve de ölüm asi Sesim hep duyulur tepeden bariton Mekânım olabilir her an ozon yanıma girenin canına Girecektir hey bi mini microfon
Bana bak kalbini aç sonra tak, yo muamele bak, katarakt Yo Görünen köy, bu dayak sözlerle gelen Kendini nostradamus sanana namus gerekir Ceza gibi bir kâbus gerekir Fanus gibi deliğinize çikita bi muz sokulur Bana bi bakiniz akınız undergroundı Kafanıza takınız, yakiniz, aleve veriniz her yeri Holocoust'u görünüz Gösteriniz iste bu hiphop gösterimiz yo Allah rap'in cezasını verdi Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show Ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma Ma ma ma microfon show
Şimdi bana bi bakiniz haydi, şimdi bana bi bakiniz haydi Şimdi bana bi bakiniz haydi, şimdi bana bi bakiniz haydi Şimdi bana bi bakiniz haydi, şimdi bana bi bakiniz haydi Şimdi bana bi bakiniz akınız underground'u kafanıza Takınız Haydi Bana bi bakiniz underground'i kafanıza takınız siz haydi Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma mi mi mi mi mi mi ma ma ma Ma Microfon Microfon show microfon show microfon show ha ...... Ha......... ha....... ha........ ha....... ha........ Ha | |
| | | 0671 Admin
| Konu: Geri: Ceza (Bilgin Özçalkan) Perş. Ağus. 30, 2007 9:08 am | |
| Med Cezir
Şair olmak isteyen bir gezgin Yaşama hevesi kalmamış bir bezgin Bezirganın önde gideni zengin Rengi kalmamış ki kiminin Engin denizde lodosa yakalanan bir gemicinin Yaşamı hep çetin, metanetin de sınırı var beyim Kimisinin mutluluğu bir resim, kimisininki dört mevsim Kelebeğin ömrüne bedel bir geleceğin Getirecek hediyesi nedir ki ? bilemedim Vay haline elekte elenenin Hayata ağlamaklı başlayan bu insanoğlu gördü geleceği Bir dilim ekmeğin sonunda bedelinin de alınacak olması gibi Düşünenin Düşenin de dostu olmamış ki batanın olsun Müttefik de belli değil ittifak da Mutlak mücadele kazanmak, zafere koşmak Yenilince ağlamak, yenmek için hile yapmak Her sonuçta pay kapmak dünya kuralı olmuş Taştan bozma kalplerse hep kanla dolmuş
_________ [nakarat] Kanadımı kırdılar uçamadım anne Savaşa soktular koşturdum Kalbini açamayan herkesin aklına Eğriyi doğruyu ben soktum Sonbaharda dökülen yapraktım İlkbaharda geri geldim ben Aileme dostuma selamlar olsun Gökkuşağındaki bir rengim ben
Kanadımı kırdılar uçamadım anne Savaşa soktular koşturdum Kalbini açamayan herkesin aklına Eğriyi doğruyu ben soktum Sonbaharda dökülen yapraktım İlkbaharda geri geldim ben Aileme dostuma selamlar olsun Yağmur sonrası güneşim ben ---------
Zamanda yolculuk beyinde meşgul edebilir Fakat objektif olmaz Zararı yoktur yararı olmadığı gibi Benliğinde kaybedilen her şey Benliğinde kaybedilen her şey Hesap masasında olabilir yalnızken Utanma aç kalbini gir topluma Göster haydi kendini ve ´buradayım´ de ! Savaşı kaybetme yürüme geriye, dönme Bak ve ileriye ilerle Hisset deliğe düşme, dönme deliye Karaya boyanan adamın boynuna ilmeği geçiren cellat'a Biçare lanet - hayalet olana dek Beklemek mi gerek acep ? Çarkı dönmemiş ki feleğin gözünün yaşına baksın Gözümün yaşını alsın Kanımı canımı alsın ancak canımı yakmasın Azap çeken gönüllere, kül olan tüm kalplere yağmur yağsın Kalp dağlayan tüm eller kalpleriyle dağlansın Kalp karalayanlar yansın
[nakarat]
Koşturmak boş durmaktan iyidir Boş durmak boş koşmaktan yararlı Hoş tutmak gönlü, yas tutmaktan çok zormuş Yaşlanmak her dökülen yaprağın arkasından ağlamak gibidir Hayatta erkeN emeklilik seçim değildir, kadere bağlıdır Yazgıdır Hayat ince bir çizgi, narin bir çalgıdır Yüzlerce yıL emek veren insanin Hasat zamanı ölü tohumları mıdır? Her güne yeni umutlarla açılan gözler Yalanlarla aldatılan gözler Dolanlarla ağlatılan gözler Bir güzel sözle güler Akıtılan her damla ter yok oluşu engeller Negatif değillerse, art niyetli değillerse eğer, bu böyle Devam eder Dilediğim her şey olmuyor Çabalar bazen çok nafile Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider Kafileler gibidir insanlar Bazen seni seyreder giderler Herkes kendine paha biçmiş Bende karşılıksız bir çek Emeklerim dostluktan yana, ama olmuyor ! Anneme sordum niçin böyle ??? Ama baktım o da ağlıyor
[nakarat] | |
| | | 0671 Admin
| Konu: Geri: Ceza (Bilgin Özçalkan) Perş. Ağus. 30, 2007 9:08 am | |
| Neyim Var ki
Bir bahçemiz var; Bir taraf çiçekli, bir tarafsa çöl. Bir tarafta gökkusagi, öbür tarafsa çöl. Sınırda kalmışlardanız biz. Hep sınıfta kalmışlardan çok uzaktayız; Sıkıntı çekmişlere yakın bir yerde. Çölde kazanilan zaferler; Hepsi kanla yazilir. Ahmak olmasaydın insan; Tüm zaferler dostça kazanilirdi. Her gün dogumun hergün batimina, Her geceden gündüze işlenen bir suç var. Her bir yerde bahçemiz var Cümleler de ol deva diye dua ederdi günde bin defa Fayda yok! Bu çok fena... Çare yok! Bu bir bela... Sanki yoktu basta... Hepsi kalsın... Alemimde Sagopa ve Ceza, Rap için bir pranga...
İlham perilerim, Yorgun ellerim Ve miskin armağan düşüncemin Yaninda bir emanetim bu bedene. (zor) Yıllarim bir yetki verdi; Etki tepki oldu. Kendimin hudutlarinda bir çiçektim, mordum. Onca tarla doldum. Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yapraınnda. Geri kalan umutlar oldum. İstediğim yerdeyim. 1-2 dakika verin bu adama konuşamaz. Dilim tutuldu.
Fincan kahvem hatrina saydim Bir yudumluk askim beni sarhos Komplo ordularim gardiyanlarim Neyim var ki raptan gayri?
Fincan kahvem hatrina saydim Bir yudumluk askim beni sarhos Komplo ordularim gardiyanlarim Neyim var ki raptan gayri?
Akar sular bu bahçelerde. Kurtulur zebanilerden. Akmayan suyun gül çölde Çesmeler var her bir yerde; bul! Olmaya çalis bir kul! İstedigimiz hep tek sulh! Olmasin altimda çul! Olmasin param ve pul! Genede gül bir kez be! Bir kere gül be! Senede bir de olsa, Gül bu çölde yeserir elbet. Sabah biter ve bizde Sinirin ortasinda kaybolup gider de Sözlerimizi ve rapimizi Miras birakiriz yeter!
Ey rapin sebepsiz anlamı! Damarlarımda gezine dur. Şakaklarimda kan birikmiş, Ben bir cümlelik bir nokta değilim! Şiirlerimle gömülecek adım Satırlarim ve geçmişim, Tokat izlerim... (Ceza - anlat) Ellerimde karakalem, Kara gözüm seyirde. Yollarimda yolunu gözledigim bir yolcu Malum... Yaradan Allah'im! Gençligime mahcubum Oyuncak bir tabanca elime hakim oldu, Çok alıştım... Ben bugünde yaşıyorum; Yarında meçhulüm. Bin yasak ve bin cezayla ilelebet mi yaşıyorum? Bir bal olsam, damlasam. Bu yeryüzünde bir kalbim, nefretim Ve var olan bin cezam...
Fincan kahvem hatrina saydim Bir yudumluk askim beni sarhos Komplo ordularim gardiyanlarim Neyim var ki raptan gayri | |
| | | 0671 Admin
| Konu: Geri: Ceza (Bilgin Özçalkan) Perş. Ağus. 30, 2007 9:11 am | |
| Pardon
Pes, tacizi kes Bugüne şükret efendi sen haddine ses Verde çekil suçun yoksada sus Sonu buz gibi 6.5 sene karakutunuz Açılır pardon hazırdır Mapusda yenen kapuskaya Yeter mi sence bu çile ve keder Ama boşver her mahkeme günü umut ona bağlanır mı bel Yeri delsen nereye kaçıp gidecen sen pimapen değil ki dört Duvarın arası Bozuk parası yoktur gardiyanın dolu kumbarası Müdürün gözü tavuk karası Resim yapar bahçede Ritim tutar Eyleme, etme eyleme be acı bize geçmez bak keyfine Voltanı at tespihinde ya sabırın Çok soğumuş burası ya Pardon şu camı kapatalım
[Nakarat] x 2 Pardon istemeden oldu Pardon 3 kişi yok olsun Pardon aşkım ele yar olsun Pardon sık çakala dört kursun
Fuat Yumurta kadar dolu yağdı kafama.şükret tenis topu kadar Değildi ama.gülerken ağlatan hata kankanın başını yakma Çapariyi ilişkine kaptırma.6 sene 3 ayın faturası pardon Olsada.bacaklarım kopsada.asuman beşik kertmesiymiş lan Yoklama yok firar var yener mi acaba.onurum işkenceyi aç Pencereyi enişte zannet kertenkeleyi.enikle hamlet gel aç Perdeyi karanlık stir olur imza vermeyeni sloganla ritim Tutar müdürün tek çaresi baytar çiçek ekip baytar cigara Yakar gün sayar şişme kadını gardiyan bozar kol gibi Yaslar.rimart oynayana gelir aslar şansım kaldı hep masada Ebe şaşma yorganı aşma sobaya karbon biz bi hata Yaptık.eeee.pardon.(nakarat) Film: eee. ben ne anladım bu yatıştan. adalet dediğiniz o Kadar da adil bişi deil demek ki Dj: maalesef pardon Ceza Gardiyanlar cellatlardan farksızdır Fuat Haksız yere yatmış her fert bizce yalnızdır Ceza Eger eniştense gardiyan o haksızdır Fuat Yalnız kalmışlar fertler işte o zaman cellattır Ceza Hayatı karartmaya yeter sadece bir imza Fuat Düşünüyorda düşünüyor nasıl gülüyor insan | |
| | | | Ceza (Bilgin Özçalkan) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » CEZA
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|